FyrrMeet the team!

Begin februari zijn we vol enthousiasme begonnen aan ons eigen bedrijf, Fyrr. ‘Ons’ is een team bestaande uit vier personen, namelijk Tjum, Dirk, Jochem en Juul. In deze blog stellen we ons alle vier voor!

Het team achter Fyrr.

Tjum van Dijck

De eerste Fyrr data-consultant die we willen voorstellen is Tjum. Hij is 23 jaar oud en komt oorspronkelijk uit Beek (gem. Berg en Dal) bij Nijmegen, maar woont inmiddels al meer dan 5 jaar in Tilburg. Momenteel is hij naast zijn werkzaamheden voor Fyrr bezig met het afronden van zijn master opleiding Business Analytics and Operations Research aan Tilburg University en is hij student assistent van het vak ‘Statistics for Econometrics’. Hij doet zijn afstudeeronderzoek bij ASML in Veldhoven en houdt zich hier bezig met het oplossen van een voorraad probleem door middel van Reinforcement Learning. Daarnaast houdt Tjum erg van reizen, naar festivals gaan en gezellig uitgebreid borrelen met vrienden.

Dirk Cremers

Als tweede willen we Dirk voorstellen! Dirk, 23 jaar, is kort geleden afgestudeerd voor de opleiding Business Analytics and Operations Research aan Tilburg University, maar is ook alweer aan een nieuwe opleiding begonnen: Data Science and Artificial Intelligence. Dirk heeft het afgelopen jaar als werkstudent forecasting gewerkt bij EyeOn en heeft onderzoek gedaan naar het verbeteren van de forecast door middel van Machine Learning methodes (Driver-Based Forecasting). Naast studeren is Dirk ook actief bij studentenvereniging Vidar en houdt hij van sporten, bordspelletjes en leuke dingen doen met z’n vrienden.

Jochem Bruijninckx

Jochem is met 26 jaar levenservaring de oudste consultant van Fyrr. Jochem is net als Dirk recent afgestudeerd aan Tilburg University (ja, dezelfde opleiding!) en is naar Utrecht verhuisd om daar een leuke baan te zoeken. Zijn professionele interesses liggen voornamelijk binnen de Operations Research. Daarnaast heeft Jochem een voorliefde voor het werken met en bouwen van software, waaronder degene die we bij Fyrr gebruiken! In zijn vrije tijd speelt Jochem in verschillende bands als pianist en houdt hij onder andere van naar concerten gaan.

Juul Schuurmans

De laatste Fyrr-consultant die voorgesteld moet worden is Juul, die net als de rest ook Business Analytics and Operations Research studeert. Hij is bezig met het schrijven van zijn afstudeerscriptie bij ASML en houdt zich bezig met supply chain modellering en capaciteits beslissingen. Juul heeft het afgelopen jaar als werkstudent bij Nedap gewerkt om zich bezig te houden met Supply Chain Optimalisatie. Naast werken aan Fyrr en afstuderen houdt Juul van wielrennen, leuke dingen doen met vrienden en lezen.

Benieuwd wat het team voor jou betekenen kan?

Het team van Fyrr staat altijd klaar om mee te denken over wat voor waarde jouw data bevat. Neem vooral contact met ons op!

Geschreven door

Juul

Data Scientist

juul@fyrr.nl